Zöldborsós pulykaragu
Elkészítés módja
1. A pulykahúst felkockázom, a hagymát, paradicsomot, paprikát olajon megdinsztelem.
2. Ehhez hozzáadom a felkockázott pulykahúst.
3. Lefedve addig párolom, míg levet nem enged, illetve a hús félig meg nem puhult.
4. Hozzáadom a fűszereket, ízesítem.
5. Ekkor hozzáadom a zöldborsót és készre főzöm.
6. Amikor elkészült, liszttel sűrítem.
7. Friss, ropogós kenyérrel kínálom.
Zöldborsós pulykaragu recepthez fűződő történet, jótanács
Ha túlsűrítettük volna a liszt hozzáadásával, akkor hús vagy zöldség alaplével hígíthatjuk. Készíthetjük egyéb szárnyashúsokból is.
Elkészítettem csirkemellből. Tökéletes lett! nagyon szépen köszönöm a receptet! :)
Isteni menü.
Gratulálok!
Friss borsó ha van, kis zacsikban megy a fagyóba, legyen ínségesebb időkre is.
Jól néz ki, de azért már várom a friss borsót.
Köszönöm szépen! Mi is szeretjük, mert hamar el lehet készítenil, és laktató.
Ilyet már én is készítettem. Nagyon finom:))
Nagyon finom én is szeretem a pulyka húst nálunk nem mindenki szereti
de bármilyen más hússal megoldható.Gratulálok nagyon gusztusos