Zőldborsófőzelék sült kolbásszal

Elkészítés módja
1. A zöldborsót annyi vízzel ami ellepi, felteszem főni.
2. Hozzáadok egy gerezd háromba vágott fokhagymát, egy kevés ételízesítőt és ízlés szerint sózom.
3. Ha zöldborsó megpuhult, akkor vékony rántást készítek a lisztből, olajból, pirospaprikából és az apróra vágott fokhagymából.
4. A rántást vízzel felöntöm és a zöldborsóhoz keverem.
5. Egy kis forrás után a tejfölt a keményítővel, csomómentesre kikeverem és a főzeléket besűrítem vele.
6. A kolbászt forró olajban kisütöm és a főzelékkel együtt tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.