Virágos piskótatekercs

Elkészítés módja
1. Az 1 tojásfehérjét a 3 dkg cukorral keményre verjük, majd hozzákeverjük a puha margarint és a lisztet is. 2/3 részét meggyszörppel festjük meg, 1/3 részét mandulaaromával.
2. Egy habzsákba tesszük és a sütőpapírral fedett nagy méretű gáztepsibe különböző virágokat, leveleket (vagy más figurákat is lehet) rajzolunk és a fagyasztóba tesszük, míg a piskótát összeállítjuk.
3. A piskóta készítése: Az egész tojásokat kb. 5 percig elektromos habverővel habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
4. A fagyasztóból kivesszük a tepsit, majd a piskótamasszát egyenletesen, óvatosan ráöntjük.
5. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
6. Még forrón a papírt lehúzzuk róla és egy porcukorral megszórt konyharuhával feltekerjük. A ruhában hagyjuk teljesen kihűlni.
7. A krém készítése: A tejjel összekeverjük a pudingport ízlés szerinti cukorral, majd sűrűre felfőzzük.
8. Egy kis csokit keverünk hozzá és kihűtjük.
9. A margarint kihabosítjuk és összekeverjük a csokis krémmel.
10. A piskótát kibontjuk, a konyharuhát eltávolítjuk.
11. A krémet a piskótára kenjük és feltekerjük.
Köszönöm szépen.
Jaj de jó! Nyári vidámság!:))))
Nagyon szép gusztusos a tekercsed Gratulálok.
Nagyon jól néz ki Editke!Majd már én is lassan visszatérek,mert sok a kinti kerti,és háztáji munkám,és kevesebb időm jut sütésre.