Töltött dagadó sertésmájjal

Töltött dagadó sertésmájjal recept
Hozzávalók
•  1.5 kg sertésdagadó
•  5 db tojás
•  5 db zsemle
•  20 dkg sertésmáj
•  3 gerezd fokhagyma
•  1 csokor petrezselyemzöld
•  őrölt bors
• 
•  1 kisebb vöröshagyma
•  tej

Elkészítés módja

1. A száraz zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a májat botmixerrel kipürésítjük.

2. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a zsemlét, a májat, a felaprított petrezselymet.

3. Sóval, borssal, reszelt fokhagymával, vöröshagymával fűszerezzük és megtöltjük vele a felszúrt dagadót, majd a lyukat bevarrjuk.

4. Egy tepsibe 1 deci olajat és 4 dl húslevest öntünk, beletesszük a dagadót, letakarjuk fóliával, majd előmelegített sütőben kb. másfél óra alatt készre sütjük.

5. Sütés közben a pecsenyelével megöntözzük.

6. Az utolsó tíz percre a fóliát eltávolítjuk, hogy a teteje megpiruljon.

A leírásban szereplő Töltött dagadó sertésmájjal recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (töltött dagadó) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Töltött dagadó sertésmájjal recept - 4 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #7056 2013. 08. 07. 23:02 Válasz

    Köszönöm,mi is szeretjük.

  2. manócska
    manócska #7041 2013. 08. 07. 16:14 Válasz

    Guszta! Nagyon szeretem a töltött dagadót.

  3. Vassné Edit
    Vassné Edit #7019 2013. 08. 05. 21:46 Válasz

    Köszönöm szépen Karperec.

  4. karperec
    karperec #7011 2013. 08. 05. 19:55 Válasz

    Remek étel vasárnapi asztalra!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Töltött dagadó sertésmájjal recept - 4 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #7056 2013. 08. 07. 23:02 Válasz

    Köszönöm,mi is szeretjük.

  2. manócska
    manócska #7041 2013. 08. 07. 16:14 Válasz

    Guszta! Nagyon szeretem a töltött dagadót.

  3. Vassné Edit
    Vassné Edit #7019 2013. 08. 05. 21:46 Válasz

    Köszönöm szépen Karperec.

  4. karperec
    karperec #7011 2013. 08. 05. 19:55 Válasz

    Remek étel vasárnapi asztalra!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.