Töltött csirkefasírt

Elkészítés módja
1. A hozzávalókat összegyúrjuk.
2. Tenyerünkbe terítünk a húsmasszából, ráteszünk fél szelet gépsonkát, majd rá egy cikk sajtot.
3. A gépsonkával a sajtot betakarjuk, majd a húsmasszát pogácsává gömbölyítjük.
4. Tojásfehérjébe forgatjuk és kiolajozott tepsibe rakjuk.
5. Az összes fasírtpogácsánál így járunk el. 200 fokon kisütjük szép pirosra.
6. A körethez a meghámozott burgonyát és brokkolit sós vízben, két külön edényben megfőzzük.
7. Amint megfőttek, leszűrjük őket.
8. Összekeverjük a krumplit és a brokkolit, majd összetörjük és egy kis vajjal, tejjel jól kikeverjük, hogy kellemesen pürés legyen.
Ma tartottuk az Anyák napját.
Együtt volt a család.
Akciósan vettük a mellfilét.
A leányaim nem eszik meg a sertést.
Jól néz ki,én azonban sajnálom a drága jérce mellfilét darálva felhasználni, ily módon.