Tiramisu

Elkészítés módja
1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
2. A tojássárgáját, cukrokat és a krémsajtot összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot.
3. Kibélelünk folpackkal egy tálat.
4. Alulra egy sor krémet teszünk, majd egy sor rumos kávéba forgatott babapiskóta következik.
5. Aztán, megint krém és megint piskóta, amíg el nem fogy. A zárósor piskóta legyen!
6. Lefóliázzuk és másnap kifordítjuk az edényből, így a teteje kerül alulra.
7. Az egészet meghintjük kakaóporral és szeleteljük.
Igazad van Zsuzsa,az is nagyon tetszik...Köszönöm szépen,igazán kedves vagy! :)
Az enyémet is figyelmedbe ajánlom,hátha az is megtetszik.
Köszönöm manócska! :)) Szívesen adnék Neked!
Szép szelet:) Szeretem:))