Tejszínes epertorta
Elkészítés módja
1. Megsütjük a piskótát. Közben elkészítjük a krémet.
2. A zselatint 3 evőkanál vízben felmelegítjük, hozzákeverjük a joghurtot, a porcukrot és a vaníliás cukrot.
3. A tejszínt kemény habbá verjük és lazán a joghurtos krémbe forgatjuk.
4. Végül az epret is belekeverjük.
5. A kihűlt piskótát 3 lapra vágjuk és megtöltjük a krémmel a lapokat.
6. Nagyon finom, díszítés ízlés és fantázia szerint.
Tejszínes epertorta recepthez fűződő történet, jótanács
Én mindenképpen azt ajánlom, legalább 4 órát hagyjuk hűtőben, hiszen sokkal könnyebb felvágni, és az ízek is jobban összeérnek! :)
Köszönöm kissnikita! :))
Nagyon szép lett!!
Köszönöm szépen! :) Így van karperec, ez is el tartott egy ideig, végül is maga a díszítés nem tartana sokáig, csak a sok szín cserélése,na meg a pontos rajz kiemelése. Ez azért mind idő és odafigyelés. :))
Ez a tortád is csoda szép:))
Ezzel a tortával is elvoltál egy darabig. Szép lett, biztos örült neki az ünnepelt!
Köszönöm Józsi! :)
Köszönöm Szabina! :) Szívesen készítek Eszternek egyet ajándékba, gyere el érte :))
Szuperül néz ki!! :)
Torta is, epres is, na meg Hello Kitty!!! Tudod hogy nálunk valakinek minden évben ez az kérése szülinapjakor? :) Csoda szép!