Tejfölös-paprikás, rozmaringos csirkemell

Elkészítés módja
1. Az olajat felhevítem, a hússzeleteket lisztbe forgatom és az olajban átsütöm.
2. Hozzáadom a finomra vágott fokhagymát és a vöröshagymát, majd amikor már üveges lett, hozzáadom a pirospaprikát.
3. Felöntöm vízzel, hozzáadom a fűszereket és fedő alatt a húst puhára párolom .Amikor elkészült, egy evőkanál lisztet a tejföllel és kb. fél deci vízzel kikeverem és a húsokra öntöm.
4. Egyet forr és máris tálalom.
5. Köretnek főtt penne tésztát készítek mellé.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.