Tejfölös csirkemelltorta

Elkészítés módja
1. Egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával, majd a baconcsíkokkal úgy, hogy a forma peremén túl lógjanak.
2. A tejfölt a tojásokkal, liszttel összekeverjük, majd ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel.
3. Hozzákeverjük a reszelt sajt felét, majd beleforgatjuk a csirkemelldarabokat és az egészet a formába simítjuk.
4. Ráhajtjuk a szalonnacsíkokat és a maradék reszelt sajttal megszórjuk.
5. Alufóliával letakarva 45 percig sütjük 200 fokon.
6. Az idő elteltével a fóliát eltávolítva tepsibe borítjuk, és már csak addig sütjük, amíg a teteje szép piros nem lesz.
7. Kihűtve vékony szeletekre vágjuk, salátával, rizzsel, akár párolt zöldségekkel tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.