Tejfölös csirkecsíkok rizzsel, salátával
Elkészítés módja
1. A csirkemellet csíkokra vágtam és sóval megszórtam.
2. A bundához valókat összekevertem.
3. A csirkedarabokat először lisztbe, majd a tejfölös masszába mártva étolajban kisütöttem.
4. A paprikákat, paradicsomot megmostam, felszeleteltem, a salátát levelekre szedtem és közepes darabokra tépkedtem.
5. Mindezeket összekevertem, egy tálba szórtam és nyakon öntöttem a salátaöntettel.
6. A salátát tálaláskor tányérra halmoztam, mellé szedtem a korábban elkészített párolt rizst és a sült húst mellé rakva tálaltam.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.