Szezámmagos kiflik
Elkészítés módja
1. A tészta alapanyagait jól kidolgozom, majd duplájára kelesztem.
2. Kelesztés után 3 egyforma cipóra osztom.
3. A cipókat kőr alakúra kinyújtom és 8 egyforma háromszögre vágom.
4. A sonkás sajtkrémmel megkenem, a vastagabbik felétől kifliformára feltekerem, tojással lekenem, szezámmaggal megszórom.
5. 180 fokos sütőben aranyszínűre megsütöm.
6. A sonkás krém készítése: A sonkát vékony csíkokra felvágom, hozzáadom a tömlős sajtot és a tejföllel összekeverem, hogy könnyen kenhető krém legyen belőle.
Köszönöm szépen
Nagyon szépek a kiflik és tuti finom is.:)
Marcsi ez nagyon jól hangzik!
Imádni való kiflik!! :)
Karperec és Editke Köszönöm szépen Marcsi
Szépre sültek.
Gratulálok:Edit.
Először azt hittem simán szép kiflik, de olvasom, milyen sok földi jóval van töltve! Tetszik!