Spenótos spagetti mozzarellával, baconnal

Elkészítés módja
1. A tésztát sós forró vízben kifőzöm, a spenótleveleket a 2 gerezd fokhagymával vízben felfőzöm. Amikor megfőtt összemixelem.
2. Az olajat egy lábasban felforrósítom, hozzáadok egy evőkanál lisztet és zsemleszínűre pirítom.
3. Ekkor hozzáadom a már mixelt spenótot, a tejet, ha kell még sózom és tetszés szerinti sűrűségűre felfőzöm.
4. A szalonnát kis kockákra vágom és megpirítom, a sajtot kisebb darabokra vagdalom.
5. A tésztát ha megfőtt összekeverem a spenóttal.
6. A tányérra tésztafészket készítek, a közepébe a sajtot teszem, amire rászórom a szalonnadarabokat.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.