Sonkás brokkolilepény

Elkészítés módja
1. A lisztet a vajjal gyorsan összemorzsoljuk és kevés hideg vízzel egynemű tésztává gyúrjuk. Akkorára nyújtjuk, hogy ki tudjuk bélelni vele egy kisebb tepsi alját.
2. A brokkolit kisebb rózsáira szedjük, bő sós vízben roppanósra főzzük, lecsepegtetjük, tálba szórjuk, majd megszórjuk őrölt szerecsendióval, összeforgatjuk és egyenletesen a tésztára tesszük. Megszórjuk a vékony csíkokra vágott füstölt sonkával, meglocsoljuk a tojással, sóval, borssal elkevert tejföllel és megszórjuk a tetejét reszelt sajttal.
3. Végül 180 C-fokos sütőben, kb. 25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, forrón tálaljuk.
Örülünk, hogy tetszik önöknek a recept.
Nagyon tetszik,szeretem amiben van brokkoli:)
Nagyon tetszik az étel Elfogom készíteni.
Köszönöm a receptet. Üdv Marcsi