Sajttal, sonkával töltött borzaska, csirkemellből

Elkészítés módja
1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
2. A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
3. A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
4. A tejből és a tojásból, borssal, reszelt burgonyával és liszttel, sűrű masszát keverünk.
5. A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszi! Vasárnapra ez lesz az ebéd!!!!
Nagyon guszta:)
Köszönöm szépen!!
Érdekes,itt is már a fél csillagok is repkednek.
Ezzel le van húzna a munkánk.
Szabina pogácsáján,a krémesemen és itt is.
Nagyon finom,szépen tálalt étel.
Gratulálok.
Ügyes vagy!