Sajtos és meggyes kifli

Elkészítés módja
1. A tésztát a hozzávalókból a szokásos módon megdagasztjuk, majd 4 részre osztjuk.
2. Kör alakúra nyújtjuk, megkenjük a fele felhabosított margarinnal és rátesszük a másik tésztalapot.
3. Összesodorjuk és 8 cikkre vágjuk.
4. A sajtosnál a sajtokat ketté vágjuk, a cikk szélesebb felére tesszük, majd feltekerjük.
5. A meggyesnél a lisztet a pudingporral simára keverjük, ízesítjük fahéjjal, ízlés szerint cukorral, felfőzzük, majd kihűtjük és a meggyet hozzákeverjük. A kifliket megtöltjük vele.
6. 200 fokon szép pirosra sütjük őket. 8 db sajtos, 8 db meggyes kifli lett, jól megkeltek és szép nagyok lettek.
Nagyon jó:) Szeretem a kelt kifliket.
Editke ez Isteni lehet! Recept mentve. :)!