Sajtos csúcs

Elkészítés módja
1. A lisztet a zsírral, élesztővel, tejföllel és a sóval könnyen nyújtható tésztává gyúrjuk.
2. Kinyújtjuk, kb. 4 mm-re, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd minden 2. darab közepét kisebb szaggatóval kiszúrjuk.
3. Tojással megkenjük, majd egy-egy egész és lyukasztott lapot összeragasztunk.
4. Kivajazott tepsiben világos színűre kisütjük.
5. Krém elkészítése: A margarint a kockasajtokkal, kevés sóval, 1-2 evőkanál tejföllel jól összedolgozzuk és a krémmel megtöltjük a pogácsákat.
6. Tetejükre reszelt sajtot szórunk.
Nagyon szépen köszönöm.
Örülök,hogy megtaláltad a receptet.
Hogy én mennyit gondolkodtam rajta, hogy lehet sajtkrémmel töltött pogácsát sütni... Nagymamámtól már nem tudom megkérdezni, örülök, hogy megtaláltam ezt a receptet, megy a kedvencekhez.
Köszönöm szépen Manócska.
Csúcs ez a pogácsa :) Megy a kedvencekhez.
Köszönöm szépen Nándor.
Ehhez a pogóhoz nem kell gyakorlat.
Simán menni fog!
Imádom a sajtos pogácsát! Megpróbálom én is remélem sikerülni fog. Nagyon finom lehet :)
Köszönöm szépen.
Igen,nagy kedvencünk bármely formában.
Nagyon szép finom a pogácsád