Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval

Elkészítés módja
1. A csirkeszárnyakat a levesben félpuhára főztem.
2. Kivettem a levesből, egy tálba tettem és 1 evőkanál grillfűszerrel megszórtam. 1 órát hagytam állni, közben forgattam a húst.
3. Egy tepsit olajjal kikentem, a csirkeszárnyakat beletettem és 200 fokon a sütőben lepirítottam.
4. Sütés közben megfordítottam őket.
5. A rizsgolyók készítése: A hozzávalókat összekeverjük, kisebb gombócokat formázunk.
6. Egy tálcára rakjuk, majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük.
Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval recepthez fűződő történet, jótanács
Nálunk általában a húsos ételeknél mindig marad rizs, ilyenkor lefagyasztom. Most elővettem a fagyasztóból, és újra feldolgoztam. Köretként vagy önálló ételként is fogyaszthatjuk.
KÖSZÖNÖM AZ ÉRTÉKELÉST!
Köszönöm szépen.
Gratulálok Editke !
Kedves Edit!
Gratulálunk, receptjét kiemeltük a Facebook oldalunkon! Legyen ismerősünk ott is!