Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval

Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval recept
Hozzávalók
•  1 kg csirkeszárny
•  1 evőkanál grillfűszerkeverék
A sajtos-sonkás rizsgolyókhoz:
•  60 dkg főzött rizs
•  2 db tojás
•  15 dkg reszelt sajt
•  10 dkg gépsonka apró kockákra vágva
• 
•  1 mokkáskanál fehér bors
•  1 kisebb evőkanál aprított petrezselyemzöld
•  3 evőkanál liszt
A sütéshez:
•  olaj

Elkészítés módja

1. A csirkeszárnyakat a levesben félpuhára főztem.

2. Kivettem a levesből, egy tálba tettem és 1 evőkanál grillfűszerrel megszórtam. 1 órát hagytam állni, közben forgattam a húst.

3. Egy tepsit olajjal kikentem, a csirkeszárnyakat beletettem és 200 fokon a sütőben lepirítottam.

4. Sütés közben megfordítottam őket.

5. A rizsgolyók készítése: A hozzávalókat összekeverjük, kisebb gombócokat formázunk.

6. Egy tálcára rakjuk, majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük.

Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval recepthez fűződő történet, jótanács

Nálunk általában a húsos ételeknél mindig marad rizs, ilyenkor lefagyasztom. Most elővettem a fagyasztóból, és újra feldolgoztam. Köretként vagy önálló ételként is fogyaszthatjuk.

A leírásban szereplő Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (sült csirke) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval recept - 4 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #5471 2013. 05. 23. 18:02 Válasz

    KÖSZÖNÖM AZ ÉRTÉKELÉST!

  2. Vassné Edit
    Vassné Edit #5407 2013. 05. 21. 11:32 Válasz

    Köszönöm szépen.

  3. Pöttyös
    Pöttyös #5406 2013. 05. 21. 10:48 Válasz

    Gratulálok Editke !

  4. admin
    admin #5405 2013. 05. 21. 10:38 Válasz

    Kedves Edit!
    Gratulálunk, receptjét kiemeltük a Facebook oldalunkon! Legyen ismerősünk ott is!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Ropogós csirkeszárny sült, sonkás-sajtos rizsgolyóval recept - 4 hozzászólás

  1. Vassné Edit
    Vassné Edit #5471 2013. 05. 23. 18:02 Válasz

    KÖSZÖNÖM AZ ÉRTÉKELÉST!

  2. Vassné Edit
    Vassné Edit #5407 2013. 05. 21. 11:32 Válasz

    Köszönöm szépen.

  3. Pöttyös
    Pöttyös #5406 2013. 05. 21. 10:48 Válasz

    Gratulálok Editke !

  4. admin
    admin #5405 2013. 05. 21. 10:38 Válasz

    Kedves Edit!
    Gratulálunk, receptjét kiemeltük a Facebook oldalunkon! Legyen ismerősünk ott is!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.