Konyakos-almás csirkecsíkok

Konyakos-almás csirkecsíkok recept
Hozzávalók
•  60 dkg csirkemellfilé
•  4 dkg vaj
•  2 savanykás alma
• 
•  őrölt fehér bors
•  fél dl konyak
•  2.5 dl 30%-os főzőtejszín
•  4 adag burgonyakrokett

Elkészítés módja

1. A csirkemellet éles késsel vékony csíkokra vágjuk, majd a forró vajon megpirítjuk.

2. Ezután hozzáadjuk a meghámozott, félbevágott, kimagozott, felszeletelt almát, sóval, borssal, konyakkal ízesítjük, felöntjük a tejszínnel és közepes tűzön 4-5 percet pároljuk, hogy kicsit besűrűsödjön a szaftja.

3. Tálaláskor forrón tányérra szedjük és burgonyakrokettel körítjük.

A leírásban szereplő Konyakos-almás csirkecsíkok recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemell recept
Még több csirkemell recept

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.