Konyakos-almás csirkecsíkok

Elkészítés módja
1. A csirkemellet éles késsel vékony csíkokra vágjuk, majd a forró vajon megpirítjuk.
2. Ezután hozzáadjuk a meghámozott, félbevágott, kimagozott, felszeletelt almát, sóval, borssal, konyakkal ízesítjük, felöntjük a tejszínnel és közepes tűzön 4-5 percet pároljuk, hogy kicsit besűrűsödjön a szaftja.
3. Tálaláskor forrón tányérra szedjük és burgonyakrokettel körítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.