Boros csirkecombok

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat megmossuk, leszárogatjuk, majd a forgójuknál félbevágjuk. Enyhén besózzuk és félre tesszük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, egy nagyobb serpenyőben kiolvasztjuk, majd a fölaprított hagymát megfonnyasztjuk rajta.
2. A csirkecombot rádobjuk, kevergetve körös-körül fehéredésig pirítjuk, majd a megtisztított és vékony karikákra vágott sárgarépát is hozzáadjuk. Együtt tovább pirítjuk, majd a bort rálocsoljuk. Babérlevéllel fűszerezzük, kissé megsózzuk, megborsozzuk és lefedve, kb.30 perc alatt puhára pároljuk. Köretként párolt rizs kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.