Mustáros csirkemell grillezett újhagymával

Elkészítés módja
1. A csirkemelleket félbe vágjuk, a gyros fűszersót bedörzsöljük. A háromféle mustárt összekeverjük, majd a csirkére kenjük.
2. A forró grillrácsot az olajjal megkenjük, a csirkéket ráfektetjük, és oldalanként 5-6 perc alatt megsütjük.
3. Közben az újhagymát megtisztítjuk, a vastagabb szálakat hosszában félbevágjuk, majd a sülő csirke mellé rajuk.
4. A kakukkfüvet fölaprítjuk, és a sülő újhagymára szórjuk, az sem baj, ha csirkére is jut belőle.
5. Amikor minden megsült, lapátkanállal tálra szedjük, a csirkét kissé ferdén fölszeleteljük, és a grillezett újhagymával körítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.