Reszelt, túrós pite

Elkészítés módja
1. A lisztet a sütőporral, porcukorral összekeverjük és a többi hozzávalókkal jól összedolgozzuk.
2. Cipót formálunk belőle, majd folpackba csomagoljuk és a hűtőbe, vagy fagyasztóba tesszük addig, míg a tölteléket elkészítjük.
3. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, a túrót, a tejfölt, a cukrokat, citromhéjat, az előzőleg beáztatott mazsolát és a vaníliás pudingport is.
4. Utolján óvatosan hozzá keverjük a kemény tojáshabot.
5. Egy 25×35 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a tészta 2/3 részét beleterítjük, megszórjuk egy kevés zsemlemorzsával és a túrótölteléket rásimítjuk, végül az 1/3 rész tésztát ráreszeljük. (Tanácsos az 1/3 részt külön csomagolni és a fagyasztóba tenni, mert így könnyebben lereszelhető) Előmelegített sütőben 160-180 fokon megsütjük.
Ötletes,már hallottam róla,és finom is lehet.
Nagyon guszta :)