Rebarbarás málnakrémleves

Elkészítés módja
1. A rebarbarát tisztítsuk meg, majd vágjuk kisebb darabokra és a málnával együtt tegyük bele egy edénybe.
2. Öntsük fel vízzel és ízlés szerint adjunk hozzá kristálycukrot, vagy az édesítőszert.
3. Reszeljük bele a citromhéjat, adjuk hozzá a vaníliás cukrot, ízlés szerint őrölt fahéjat és szegfűszeget, majd főzzük kb. 15 percig.
4. Ezután egy szűrőn passzírozzuk át, hogy a magok ne kerüljenek bele.
5. Öntsük vissza az edénybe, majd tegyük vissza a tűzre és forraljuk fel.
6. A tejszínt keverjük simára a pudingporral, majd amikor a leves elkezd forrni, állandó keverés mellett csurgassuk bele. Főzzük még pár percig, hogy kellően besűrűsödjön.
7. Tálalás előtt hűtsük ki és úgy kínáljuk.
Manócska köszönöm!!! Nálunk is nagy kedvencek a gyümölcs levesek. A nagy melegben szinte csak azt ettünk, jól lehűtve. Ehhez a leveshez sütöttem túros leveles rudat, és azzal isteni finom volt.
Jól néz ki:) Szeretem a gyümölcs leveseket.