Rántott zeller parmezán sajtos bundában

Elkészítés módja
1. A zellert alaposan megmossuk, sós vízben egészben megfőzzük.
2. A zellert meghámozzuk, karikákra vágjuk.
3. Befűszerezzük ételízesítővel, sóval, borssal.
4. Hagyjuk állni pár percet, majd a teljes kiőrlésű lisztbe, a felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk.
5. Bő olajban kisütjük.
6. Tetszőleges körettel és mártással (sajtmártás, tartár) tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!Rántott zeller parmezán sajtos bundában recepthez fűződő történet, jótanács
Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé!
Én kimondottan ragadozó vagyok, de ezt a hús nélküli receptet érdemes kipróbálni!
Rántva még én sem ettem. Nagyon gusztusos.
Nagyon tetszik ilyent még nem ettem pedig a zellert nagyon szertem
Elfogom készíteni. Marcsi