Rántott zeller parmezán sajtos bundában

Rántott zeller parmezán sajtos bundában recept
Hozzávalók
•  2 db zellergumó
• 
A panírozáshoz:
•  20 dkg teljes kiőrlésű liszt
•  4 db tojás
•  30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
•  5 dkg reszelt parmezán sajt
A sütéshez:
•  étolaj
A fűszerek:
• 
•  ételízesítő
•  őrölt fehér bors

Elkészítés módja

1. A zellert alaposan megmossuk, sós vízben egészben megfőzzük.

2. A zellert meghámozzuk, karikákra vágjuk.

3. Befűszerezzük ételízesítővel, sóval, borssal.

4. Hagyjuk állni pár percet, majd a teljes kiőrlésű lisztbe, a felvert tojásba és a reszelt parmezán sajttal elkevert teljes kiőrlésű zsemlemorzsába forgatjuk.

5. Bő olajban kisütjük.

6. Tetszőleges körettel és mártással (sajtmártás, tartár) tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Rántott zeller parmezán sajtos bundában recepthez fűződő történet, jótanács

Én rizi-bizit és joghurtos salátát készítettem mellé!
Én kimondottan ragadozó vagyok, de ezt a hús nélküli receptet érdemes kipróbálni!

A leírásban szereplő Rántott zeller parmezán sajtos bundában recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (rántott sajt) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Rántott zeller parmezán sajtos bundában recept - 2 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #1982 2013. 03. 15. 12:19 Válasz

    Rántva még én sem ettem. Nagyon gusztusos.

  2. Domján Mária
    Domján Mária #1975 2013. 03. 15. 11:02 Válasz

    Nagyon tetszik ilyent még nem ettem pedig a zellert nagyon szertem
    Elfogom készíteni. Marcsi

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Rántott zeller parmezán sajtos bundában recept - 2 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #1982 2013. 03. 15. 12:19 Válasz

    Rántva még én sem ettem. Nagyon gusztusos.

  2. Domján Mária
    Domján Mária #1975 2013. 03. 15. 11:02 Válasz

    Nagyon tetszik ilyent még nem ettem pedig a zellert nagyon szertem
    Elfogom készíteni. Marcsi

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.