Gombás burgonyarakottas
Elkészítés módja
1. A burgonyát megmossuk, és sós vízben 20 percig főzzük. Közben a gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk.
2. A burgonyát leszűrjük, és kicsit hűlni hagyjuk. A hagymákat meghámozzuk, a vöröshagymát félfőre vágjuk, a fokhagymát és a petrezselymet finomra aprítjuk. A burgonyát karikákra szeljük.
3. A fölforrósított olajon a burgonyát megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd így teszünk a vöröshagymával is. A fokhagymát és a petrezselymet rászórjuk, kissé megfuttatjuk, majd a gombát is hozzáadjuk. Kevergetve 6-8 percig pároljuk, megsózzuk, megborsozzuk. A burgonyát beleforgatjuk, petrezselyemmel meghintjük, és így tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.