Rántott velő

Rántott velő recept
Hozzávalók
•  50 dkg velő
•  10 dkg liszt
•  2 egész tojás
•  zsemlemorzsa
A kisütéshez:
•  olaj
• 

Elkészítés módja

1. A velőt forró meleg vízbe teszem, a hártyákat így könnyen letudom róla húzni, majd besózom, lisztbe, tojásba, morzsába, forgatom és végül forró olajban kisütöm.

2. Saját készítésű majonézzel és hasáb burgonyával tálalom.

A leírásban szereplő Rántott velő recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Rántott velő recept - 3 hozzászólás

  1. Mese-konyha
    Mese-konyha #8108 2013. 11. 13. 14:11 Válasz

    Szeretem és nagyon régen csináltam. Köszönöm, hogy eszembe juttattad!Hamarosan elkészítem... Nagyon szép a tálalás is, gratulálok !

  2. karperec
    karperec #8062 2013. 11. 10. 17:50 Válasz

    Épp a napokban ettem rántott velőt. Aki még nem kóstolta, ki ne hagyja! Remek, egyszerűen elkészíthető étel. Szépen is tálaltad kedves Mária!

  3. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8057 2013. 11. 10. 17:12 Válasz

    Mi is szeretjük,fejessalátával,és hasábburgival.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Rántott velő recept - 3 hozzászólás

  1. Mese-konyha
    Mese-konyha #8108 2013. 11. 13. 14:11 Válasz

    Szeretem és nagyon régen csináltam. Köszönöm, hogy eszembe juttattad!Hamarosan elkészítem... Nagyon szép a tálalás is, gratulálok !

  2. karperec
    karperec #8062 2013. 11. 10. 17:50 Válasz

    Épp a napokban ettem rántott velőt. Aki még nem kóstolta, ki ne hagyja! Remek, egyszerűen elkészíthető étel. Szépen is tálaltad kedves Mária!

  3. zsuzsa56
    zsuzsa56 #8057 2013. 11. 10. 17:12 Válasz

    Mi is szeretjük,fejessalátával,és hasábburgival.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.