Rántott sajt rebarbaramártással

Elkészítés módja
1. A sajtot szeletekre vágtam.
2. Lisztbe, tojásba, ismét lisztbe és tojásba forgattam, végül a zsemlemorzsába.
3. Forró olajban kisütöttem, rebarbaramártással és sült egész burgonyával tálaltam.
4. A rebarbaramártás készítése: A rebarbaraszárakat apró kis darabokra vágtam.
5. Vízzel felöntöttem, hogy lepje el.
6. Sóztam, cukroztam.
7. Gyorsan széjjel fő a szár forrás után - 5-10 perc -, ekkor a keményítős tejföllel behabarom és már készen is van.
Rántott sajt rebarbaramártással recepthez fűződő történet, jótanács
A rebarbara elkészítéséhez 1-2 kanál cukor szükséges, mivel savanyú lenne nélküle.
Ez nagyon finom lehet Marcsi!
Köszönöm szépen .
Nekem van sajátom szívesen adnék de a távolság .
Egyébként a múlt héten a LIDL-ben láttam ,hogy volt. Üdv Marcsi
U mondom nézek valami főznivalót holnapra és a szemem elé került ,nagyon gusztusos !Ha tudok szerezni rebarbarát kipróbálom !
Én is köszönöm az infót.
Pöttyös köszönöm szépen
t.variam Köszönöm szépen
A rebarbara mártást én nagyon szeretem bármilyen hús mellé kiváló sőt főtt burgonyával
egy szelet hússal vagy tükörtojással is nagyon finom
Marcsi! Nagyon szépen tálaltad.Csak finom lehet!Gratulálok.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon finom együtt - és külön-külön is. Sajnos, a rebarbara egy drága növény, nem tudom, miért. Egyszer azért ki kellene próbálni. Mikhez illik még ez a szósz?