Pontypörkölt túrós csuszával

Pontypörkölt túrós csuszával recept
Hozzávalók
•  1 kg ponty filézve
•  vöröshagyma
•  olaj
•  pirospaprika
•  csípős paprika
•  hal fűszer
• 
•  paprika
•  paradicsom
•  oregánó
•  őrölt bors
•  vörösbor

Elkészítés módja

1. A pontyot feldarabolom, halfűszerrel bedörzsölöm és fél órát hagyom állni.

2. A hozzávalókból pörköltalapot készítek.

3. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágok, olajon átfuttatom, ráteszem a haldarabokat, fűszerezem és a többi hozzávalókkal készre főzöm.

4. A bort és a pirospaprikát, oregánót a főzés vége felé teszem hozzá.

5. Túrós tésztával tálalom.

A leírásban szereplő Pontypörkölt túrós csuszával recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (pörkölt, ponty, túrós csusza) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.