Pontypörkölt túrós csuszával
Elkészítés módja
1. A pontyot feldarabolom, halfűszerrel bedörzsölöm és fél órát hagyom állni.
2. A hozzávalókból pörköltalapot készítek.
3. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágok, olajon átfuttatom, ráteszem a haldarabokat, fűszerezem és a többi hozzávalókkal készre főzöm.
4. A bort és a pirospaprikát, oregánót a főzés vége felé teszem hozzá.
5. Túrós tésztával tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.