Pirított (resztelt) csirkemáj

Elkészítés módja
1. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és egy széles serpenyőben a megforrósított olajon 3-4 perc alatt üvegesre sütjük.
2. A nagyobb kockákra (egy májat kb. 3 darabra) vágott májat rászórjuk. Nagy lángon, kevergetve kb. 5 percig pirítjuk, a tűzről lehúzva 1 mokkáskanál sóval, a pirospaprikával, a borssal meg a majoránnával fűszerezzük.
3. Ha szaftosabbra akarjuk készíteni, 1 csapott kiskanál liszttel meghintjük, és félpercnyi pirítás után kb. 1,5 deci vízzel fölöntve 1-2 percig forraljuk. Sós burgonyával kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.