Pásztor saláta
Elkészítés módja
1. A fejes salátát leveleire szedjük, majd alaposan megmossuk, és jól lecsepegtetjük. Ezután laskákra tépkedjük, és salátástálba tesszük.
2. A füstölt szalonnát apró kockákra daraboljuk, majd forró serpenyőben ropogósra sütjük, és lecsepegtetjük a zsírjától.
3. Az olajat a borecettel elkeverjük, majd ha minden hozzávaló elő van készítve, a salátát lazán összeforgatjuk az ecetes öntettel, és tányérra halmozzuk.
4. Ezután rámorzsoljuk a juhtúrót, megszórjuk a ropogós szalonnakockákkal, a kicsi kockákra vágott paradicsomhússal, és a vékony karikákra szeletelt csípős paprikákkal. Friss pékárut kínálunk mellé.
Igen, egymagában is megállja a helyét, mert roppant laktató és friss.
Igazán friss, és laktató saláta,még előételnek is megfelelne.
Nekem is nagyon tetszik!
Igazán örülünk neki József, csak ajánlani tudjuk.
Ez nagyon tetszik!! :)