Párolt libamell csipkebogyós mártással

Párolt libamell csipkebogyós mártással recept
Hozzávalók
•  2 egész libamell
•  2 sárgarépa
•  2 petrezselyemgyökér
•  1 vöröshagyma
•  1 kiskanál só
•  1 kiskanál fekete egész bors
•  2 evőkanál ételízesítőpor
•  5 evőkanál csipkebogyólekvár
•  2 dl főzőtejszín

Elkészítés módja

1. A libamelleket megmossuk, lábasba rakjuk annyi hideg vizet öntünk rá, amennyi ellepi. A tisztított zöldségeket, a hagymával együtt beleszórjuk, megsózzuk, megborsozzuk majd kis lángon kb. 1 órán át főzzük.

2. Ezután a húst a léből kivesszük, tepsibe rakjuk, majd előmelegített sütőben 20 percig sütjük. A zöldségeket a lekvárral, meg a tejszínnel turmixoljuk, lábasba töltjük, kissé kiforraljuk.

3. Tálaláskor a libamellet kissé ferdén fölszeleteljük, a mártással és burgonyapürével kínáljuk

A leírásban szereplő Párolt libamell csipkebogyós mártással recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Párolt libamell csipkebogyós mártással recept - 4 hozzászólás

  1. admin
    admin #1537 2013. 03. 09. 23:28 Válasz

    Csak javasolni tudjuk kedves t.variam.

  2. t.variam
    t.variam #1512 2013. 03. 09. 20:06 Válasz


    amilyen egyszerű, olyan finom lehet. Jó! Mindenképpen elkészítem.

  3. admin
    admin #1502 2013. 03. 09. 16:21 Válasz

    Edit! A szárnyasok kevés kivétellel, cserélhetőek, így pulykából is hasonló lesz, kicsit intenzívebb ízvilággal.

  4. Vassné Edit
    Vassné Edit #1500 2013. 03. 09. 15:53 Válasz

    Elfogadnám a tányér ételt.
    Gondolom,hogy csirkéből vagy pulykából is el lehet készíteni.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Párolt libamell csipkebogyós mártással recept - 4 hozzászólás

  1. admin
    admin #1537 2013. 03. 09. 23:28 Válasz

    Csak javasolni tudjuk kedves t.variam.

  2. t.variam
    t.variam #1512 2013. 03. 09. 20:06 Válasz


    amilyen egyszerű, olyan finom lehet. Jó! Mindenképpen elkészítem.

  3. admin
    admin #1502 2013. 03. 09. 16:21 Válasz

    Edit! A szárnyasok kevés kivétellel, cserélhetőek, így pulykából is hasonló lesz, kicsit intenzívebb ízvilággal.

  4. Vassné Edit
    Vassné Edit #1500 2013. 03. 09. 15:53 Válasz

    Elfogadnám a tányér ételt.
    Gondolom,hogy csirkéből vagy pulykából is el lehet készíteni.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.