Párolt libamell csipkebogyós mártással

Elkészítés módja
1. A libamelleket megmossuk, lábasba rakjuk annyi hideg vizet öntünk rá, amennyi ellepi. A tisztított zöldségeket, a hagymával együtt beleszórjuk, megsózzuk, megborsozzuk majd kis lángon kb. 1 órán át főzzük.
2. Ezután a húst a léből kivesszük, tepsibe rakjuk, majd előmelegített sütőben 20 percig sütjük. A zöldségeket a lekvárral, meg a tejszínnel turmixoljuk, lábasba töltjük, kissé kiforraljuk.
3. Tálaláskor a libamellet kissé ferdén fölszeleteljük, a mártással és burgonyapürével kínáljuk
Csak javasolni tudjuk kedves t.variam.
amilyen egyszerű, olyan finom lehet. Jó! Mindenképpen elkészítem.
Edit! A szárnyasok kevés kivétellel, cserélhetőek, így pulykából is hasonló lesz, kicsit intenzívebb ízvilággal.
Elfogadnám a tányér ételt.
Gondolom,hogy csirkéből vagy pulykából is el lehet készíteni.