Narancsos túrótorta

Elkészítés módja
1. A kekszet morzsoljuk össze, majd adjuk hozzá az olvasztott, meleg vajat.
2. Keverjük alaposan össze, majd öntsük és nyomkodjuk bele egy sütőpapírral kibélelt tortaformába.
3. Ezután tegyük be a hűtőbe kb. 30 percre, hogy megdermedjen.
4. Ezután vegyük ki a formából a kekszes alapot és óvatosan húzzuk le a sütőpapírt, majd helyezzük vissza a formába és öntsük rá az előzőleg elkészített túrós-narancsos tölteléket.
5. Tegyük egy keverőtálba a túrót, a tejfölt, a vaníliás cukrot, a porcukrot és reszeljük hozzá az egyik narancs héját, majd keverjük alaposan össze.
6. Ezután keverjük hozzá a fehér részétől teljesen megtisztított, apróra feldarabolt narancsot.
7. Forraljuk fel a vizet, majd vegyük le a tűzről és állandó keverés mellett, keverjük hozzá a porzselatint. (addig keverjük, hogy teljesen feloldódjon) Ezután hűtsük ki, hogy éppen csak langyos legyen, majd keverjük hozzá a túrós krémhez.
8. A tejszínt verjük fel közepesen kemény habbá, majd apránként óvatosan szintén keverjük hozzá a túrós krémhez.
9. Végül öntsük a formában lévő kekszes alapra, majd 2-3 órára tegyük be a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
10. Egy kevés narancslével keverjük simára a pudingport és a porcukrot.
11. A maradék narancslevet tegyük fel forrni, majd állandó keverés mellett öntsük hozzá a pudingot és főzzük sűrűre. Ezután néha megkeverve hűtsük ki.
12. Vegyük ki a tortát a hűtőből, majd öntsük egyenletesen rá a túrós krém tetejére a pudingos masszát.
13. Ezután tegyük vissza a hűtőbe 1-2 órára hogy teljesen megdermedjen.
14. Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből a tortát, majd éles késsel ízlés szerint szeleteljük fel.
Nagyon jól néz ki:)
Nagyon jól néz ki:) Mentem is!
Csodásan hangzik, nagyon finom torta.