Napraforgómagos, aszalt barackos keksz

Elkészítés módja
1. A lisztet a mandulával, a fahéjjal, a sóval, az apróra vágott aszalt barackkal és a napraforgómaggal összeforgatjuk.
2. A puha (szoba hőmérsékletű) vajat (margarint) a cukorral és a mézzel jól kikeverjük, azután a tojást is beledolgozzuk. A lisztes keverékhez adjuk.
3. Nedves kézzel kis gombócokat formálunk belőle, amiket sütőpapírral bélelt tepsire rakunk. Tenyerünkkel vagy egy pohár talpával ellapítjuk.
4. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) 12-15 perc alatt megsütjük, de vigyázzunk, nehogy kiszárítsuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.