Narancsos mascarponekrém

Elkészítés módja
1. A mascarponét egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, ízlés szerint porcukrot, egy narancs reszelt héját és levét és fakanállal jó habosra keverjük.
2. A többi narancsot megpucoljuk, a fehér részét teljesen eltávolítjuk, majd gerezdekre szedjük és kisebb darabokra felvágjuk.
3. Ezután óvatosan a mascarponekrémhez keverjük.
4. A Hulalát (v. habtejszínt) kemény habbá verjük, majd apránként - szintén óvatosan - összeforgatjuk a narancsos-mascarponekrémmel.
Narancsos mascarponekrém recepthez fűződő történet, jótanács
Amennyiben rögtön nem tálaljuk, akkor hűtőbe tesszük az elkészült krémet.
Tálalás előtt poharakba kanalazzuk, majd a tetejére narancshéjat reszelünk, és narancskarikával díszítjük.
Kedves Edit! Én köszönöm!!
Nagyon szépen kínáltad.
Tetszik a recept .
Köszönöm szépen.
Manócska, bizony nagyon fincsi. :)
Nagyon fincsi lehet:)