Profiterol erdei gyümölcsökkel

Elkészítés módja
1. A vajat kislábasban a vízben kis lángon megolvasztjuk, felforraljuk, levesszük a tűzről, gyors mozdulatokkal belekeverjük a lisztet és addig keverjük, amíg a tészta elválik az edény falától. Hagyjuk hűlni, majd egyenként belekeverjük a tojásokat és nagyon alaposan eldolgozzuk. Diónyi nagyságú kupacokat formázunk belőlük, sütőlapra tesszük és előmelegített sütőben 180°C-on, kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük. Sütés közben a duplájára nőnek.
2. A főzött krémhez egy lábasba a cukrot és a tojássárgáját alaposan elkeverjük, hozzáadjuk a lisztet. A tejet felmelegítjük és kanalanként hozzáadjuk a cukros masszához. Ha már teljesen összekevertük, akkor feltesszük a lábast a tűzhelyre és folyamatosan keverve, sűrű krémmé főzzük. Ezután kihűtjük, majd a fánkok közepébe töltjük úgy, hogy a fánkokat „meglékeljük” és egy mokkáskanállal a krémet belekanalazzuk.
3. Az étcsokoládét egy kis tejjel felolvasztjuk. Lábasba tegyük a tojássárgáját, a cukrot, a keményítőt és lassan a forró tejet. Kis lángon folyamatosan keverve sűrítsük be a krémet. A vaníliás cukorral ízesítjük és az olvasztott csokival simára keverjük.
A csokikrémet egy kerámia tálba öntjük, majd tegyük bele a főzött krémmel megtöltött golyókat. Tálaláskor a gyümölcsökkel és a tejszínhabbal díszítjük.
Nemcsak, hogy jól néz ki de nagyon
finom lehet.
Nagyon-nagyon jól néz ki:)