Nagyi almapudingja

Elkészítés módja
1. Az almákat kimagozzuk, vékonyan fölszeleteljük, majd serpenyőbe szórjuk. A vajat rámorzsoljuk, a cukrot rászórjuk, majd kevergetve megpároljuk. Közben a mazsolát is hozzáadjuk.
2. A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, a tojásokat egyenként beleütjük. A lisztet a sütőporral és a citrusok héjával elkeverjük, majd a vajhoz adjuk, és jól elkeverjük. A tejjel hígítjuk, a vaníliás cukorral ízesítjük. Az almát egy tűzálló tálba simítjuk, a tésztát a tetejére kenjük, majd előmelegített sütőben 190 °C-on 15 perc alatt megsütjük.
3. Tálaláskor a pudingot tányérra kanalazzuk, majd a tetejét tejszínhabbal díszítjük.
Nagyon szívesen.
Hú,de jól néz ki!
Köszönöm a receptet.
Várjuk a visszajelzését. :)
Nagyon finom,hamarosan elkészítem,kaptam nagyon szép almát.