Diós barack-kehely

Elkészítés módja
1. A diót durvára vágjuk, majd a felét 4 kehely aljába szétosztjuk.
2. A barackot megmossuk meghámozzuk, kimagozzuk, húsukat villával összetörjük.
3. A citrom levével meglocsoljuk, és a mézzel összekeverjük, csipetnyi gyömbérrel fűszerezzük, majd a dióra kanalazzuk.
4. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, a habfixálóval keményítjük, a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával ízesítjük, majd a joghurttal összekeverjük, végül a barackra kanalazzuk.
5. A tetejét a maradék dióval díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.