Cukormentes, gyümölcsös kevert sütemény

Elkészítés módja
1. A száraz hozzávalókat összekeverem.
2. A tojásokat szétválasztom, a fehérjét felverem. Egy másik tálban kikeverem a száraz hozzávalókat a tojásokkal és a vízzel.
3. Egy kevert jellegű tésztát készítek.
4. Egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt helyezek.
5. A felvert tojásfehérjét a masszához keverem óvatosan, hogy ne törjön össze a hab.
6. A tepsibe adagolom a masszát és szépen elterítem.
7. A fagyasztott gyümölcsöt mielőtt a masszába nyomkodjuk, érdemes felolvasztani és lecsöpögtetni, hogy ne vizesedjen a tésztánk.
8. 180°-ra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütöm.
Pudinggal szoktam tálalni, majd Dia-Wellness cukormentes áfonyaszósszal locsolom meg.Cukormentes, gyümölcsös kevert sütemény recepthez fűződő történet, jótanács
Érdemes egy kis édesítőt porcukor-állagúvá darálni, majd megszórni vele a süteményt. Én egy kis étcsokit is szoktam tenni a tésztába.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.