Barackos lepény

Elkészítés módja
1. A barackot megmossuk, félbevágva kimagozzuk, majd vékony cikkekre szeljük. A margarin felét teflonserpenyőben fölolvasztjuk, és a fele gyümölcsöt 1 perc alatt megfuttatjuk rajta.
2. Közben a tojásokat egy tálban fölverjük, a lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot beleszórjuk, simára keverjük, és a felét a barackra öntjük. Közepes lángon addig sütjük, amíg az alja meg nem kocsonyásodik.
3. Ekkor a lepényt tányérra csúsztatjuk, a serpenyőt ráborítjuk, és az egészet megfordítjuk, hogy a sült oldala kerüljön felülre. Közepes lángon még 2 percig sütjük, végül tányérra csúsztatjuk.
4. Melegen, tetejét a vaníliás cukorral megszórva tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.