Gyümölcsös túrótorony
Elkészítés módja
1. A tésztához valókat összegyúrjuk, majd 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Ezután kinyújtjuk és 5 centi átmérőjű kerek lapokat szúrunk ki belőle.
2. A tészta korongokat sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, majd előmelegített sütőben 180°C-on 7-8 perc alatt megsütjük.
3. Közben a túrót szitán áttörjük, a cukorral a vaníliás cukorral, a citromhéjjal simára keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a túróba forgatjuk.
4. A csokoládés pudingot a tasakon található előírás szerint megfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és a kihűlt csokoládé pudingba keverjük.
5. Tálaláskor a tészta korongokat a túrókrémmel megkenjük, a megmosott és leszárogatott gyümölcsökkel, megrakjuk. Az így előkészített tészta korongokból hármat - hármat egymásra fektetünk, tetejét a megmaradt gyümölcsökkel díszítjük, majd a csokoládéhabot mellé kanalazzuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.