Név
Greksa Dorina
Felhasználói név
GreksaDorina
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2019. 12. 01. 14:11
Utoljára belépett
2019. 12. 31. 20:30
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
3 db
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
-
Cukormentes Brownie
Recept megtekintése

Cukormentes Brownie

közepes
0

1. Gőzfürdőt csinálunk, majd felolvasztjuk a vajat a gőz felett. 2. A száraz alapanyagokat apránként hozzá keverjük, míg sűrű masszát nem kapunk. 3...

Cukormentes, gyümölcsös kevert sütemény
Recept megtekintése

Cukormentes, gyümölcsös kevert sütemény

közepes
0

1. A száraz hozzávalókat összekeverem. 2. A tojásokat szétválasztom, a fehérjét felverem. Egy másik tálban kikeverem a száraz hozzávalókat a tojásokk..

Amerikai palacsinta vanília pudinggal
Recept megtekintése

Amerikai palacsinta vanília pudinggal

közepes
0

1. A tojásokat szétválasztom, a sárgájához hozzáadom az édesítőt. 2. A lisztet elkeverem a sütőporral, majd apránként a tojásokhoz adagolva közepese..

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.