Micimackó szelet

Elkészítés módja
1. Először megsütjük a piskótát, közepes méretű tepsiben, majd elkészítjük a krémet.
2. A diót fél dl rummal, kevés tejjel felfőzzük.
3. A margarint a porcukorral habosra keverjük és ha kihűlt a dió, összekeverjük.
4. Ha ez megvan, a piskótára kenjük a diós krémet, majd csokival leöntjük a tetejét.
5. Legalább 3 órára hűtőbe tesszük.
Hát igen :) Így van ez , de szerintem nem csak mi tesszük ezt, hanem mások is :)Ez nem azt jelenti hogy nem jó a leírtak alapján, hanem az ember egy kissé már csak azért is változtat rajta,hogy minél többféle variációval és ízzel próbálunk ismerkedni! Eléggé bevállalós vagyok,szeretek mindig újítani :)
Ágica, abszolút ismerős a helyzet! ;) Én is sokszor variálom át a recepteket, sőt, ritkább, hogy egy receptet egy az egyben követek. Legtöbbször inkább inspirációt ad, és továbbgondolva készítem el a saját változatomat.
Köszönöm dugódani,mi nagyon szeretjük! :)
Ez igazán jónak tűnik, úgy, hogy le is adom a megrendelést itthon az illetékesnek.
Imádom a diót, nagyon finom süti! :)
Így van igazad van, kissé furcsa is mivel " Micimackó " szelet a neve, és nincs benne méz. De hát én ezt a receptet így kaptam a nagynénémtől, és ez így jó ahogy van. Kinek mi, nem de?? Nem túl édes szerintem, nekünk pont jó, de végül is , mindenki ízesítheti a saját szája íze szerint. Ugyanis én nem pont mindig úgy készítek el mindent, ahogy az le van írva, ha valamit nem tartok jónak, alakítok rajta. :)
Nagyon guszta,mentem.
Biztosan nagyon finom, és a sok cukor miatt édes is a süti, azonban Micimackó szerintem hiányolná a mézet. :)
Én kipróbálnám úgy is ezt a sütit, hogy tejjel való felfőzés helyett száraz teflonserpenyőn megpirítanám a darált diót, mert attól - szerintem - nagyon finom ízt kap. Persze ez csak egy ötlet. ;)