Medvehagyma krémleves

Elkészítés módja
1. A medvehagymát és az újhagymát apróra vágom.
2. A burgonyát meghámozom és felkockázom.
3. A vajon megfonnyasztom az apróra vágott medvehagymát és az újhagymát.
4. Rádobom az apróra kockázott burgonyát és felengedem a zöldség alaplével.
5. Amikor a burgonya már megfőtt, botmixerrel jól eldolgozom.
6. Visszateszem a tűzhelyre, 1-2 kanál levessel elkeverem a tejszínt jó simára és a gyöngyöző levesbe öntöm folytonos keverés mellett.
7. Kóstolom és ha kell, sózom, ízlés szerint borsozom.
8. A tejszínnel csak egyet forralok rajta.
9. Fokhagymás pirított kenyérkockával tálalom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Ez igazán kedvemre való! :)
Nagyon finom lehet.
Gratulálok:Edit.