Marhahúsgombócos raguleves ördögszekérgombával

Elkészítés módja
1. Egy fazékban olajat forrósítunk és az újhagymát karikára vágva rádobjuk.
2. Kevergetjük közepes hőmérsékleten.
3. A répákat tisztítás után felkarikázzuk, és a hagymára dobjuk.
4. Sózzuk, borsozzuk, majd a zellerszárat szeletelés után szintén hozzáadjuk.
5. A rozmaringot felaprítjuk és ízesítjük a zöldségeket.
6. Kicsit pároljuk, majd felöntjük a húsalaplével.
7. Amikor felforrt a levesünk, akkor hozzáadjuk a zöldborsót és a vágott petrezselymet.
8. A gombát felkarikázzuk és félretesszük.
9. A gombóchoz valókat összedolgozzuk és vizes kézzel gombócokat formálunk belőle amit, a forrásban lévő levesbe teszünk.
10. Addig főzzük, míg a gombóc puha nem lesz.
11. Ekkor a leveshez adjuk a gombát.
12. Pár perc alatt elkészül és már tálalhatjuk is.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.