Fehérboros trópusi gyümölcsleves
Elkészítés módja
1. A tejet, a tejszínt lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a cukrot, és felforraljuk. Ezután a vaníliás pudingport kevés hideg tejjel elkeverjük és kevergetve a forró tejhez adjuk. Ha besűrűsödött lehúzzuk a tűzről, majd hozzáadjuk a gyümölcskonzerv levét, a fele húsát, és krémesre turmixoljuk.
2. A megmaradt gyümölcshúst a meghámozott friss ananászt kisebb kockákra daraboljuk, majd keverőtálba tesszük, és meglocsoljuk az olvasztott mézzel, az édes fehérborral. Ezután 30 percre hűtőbe tesszük érlelődni.
3. Tálaláskor, ha a leves kihűlt, takarék tűzön állandóan keverve, vagy mikróban megmelegítjük, de nem forraljuk fel, majd a boros gyümölcsöket is belekeverjük.
4. Ezután leveses csészékbe szedjük, és friss citromfűvel, vagy mentával díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.