Lazac-steak tejszínes metélttel

Elkészítés módja
1. A lazacokat sózom borsozom, az olajat felhevítem.
2. A lazacokat a bőrös oldalukkal lefelé az olajba és sütés közben forgatom.
3. Ez a művelet kb. 5 percig tart, ennyi idő elég a lazac süléséhez.
4. A tésztát forró vízben kifőzöm és leszűröm.
5. Egy edénybe teszem a paradicsomot, tárkonyt a zúzott fokhagymát, egy kicsit megforrósítom, majd beleteszem a tésztát.
6. Hozzáöntöm a tejszínt és az egészet egy sütőedénybe szedem, majd a közepébe rakom a lazacokat, amit citromlével meglocsolok és jól megszórom reszelt sajttal.
7. 180 fokos, légkeveréses sütőben addig sütöm, amíg a sajt rá nem olvad a halra. (Ez kb. 10 perc)
8. Petrezselyemmel megszórva tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.