Krémes

Elkészítés módja
1. A sütőt 180 fokra melegítjük.
2. A tojásokat a cukorral habosra keverjük (elektromos habverővel 7-8 perc), majd óvatosan hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
3. Egy 25×39 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és a piskótát beleöntjük, majd megsütjük.
4. A vaníliás pudingporokat a tejjel, cukorral és aromával sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük.
5. A tejszínt a cukorral keményre verjük.
6. A zselatint az 1 dl langyos vízben feloldjuk, majd a pudingos krémhez keverjük.
7. Jól felhabosítjuk, majd apránként hozzáadjuk a keményre vert tejszínt is.
8. A két krémet összekeverjük, majd kb. 10 percre a hűtőbe tesszük és ezután a piskóta tetejére simítjuk.
9. Cukrozott kakaóval megszórjuk a tetejét.
Köszönöm szépen.
Igen,nagyon finom volt.
Szép lett!! Gondolom hamar el is fogyott! :)
Jól néz ki és a receptből ítélve Nagyon finom
Gratulálok Marcsi
Köszönöm Pöttyös,nagyon finom volt.
Nagyon finom.Köszönöm Editke4
Köszönöm Zsuzsa.
Gyorsan,finomat jelszóval készült.
üdv:Edit.
Fincsikét sütöttél Editke!