Kávés, babapiskótás szelet
Elkészítés módja
1. Lefőzzük a kávét.
2. A tejjel, cukorral és a kávéval megfőzzük a pudingot.
3. A tejszínt kemény habbá verjük.
4. A tortaformát kirakjuk babapiskótával, meglocsoljuk rummal vagy aromával majd a főzött kávés pudingból ráöntjük az 1/3 részét.
5. A rétegezést még kétszer megismételjük.
6. A tortaformát egy órára a hűtőbe tesszük majd kivéve rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk tortadarával.
7. Legjobb ha csak másnap vágjuk fel.
8. Addigra a piskóta megszívja magát és megpuhul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszi!! :)
Nagyon szép!
Ügyes vagy!
Nagyon klassz és szép sütemény.
Ami a lényege gyorsan sütés nélkül
készíthető.Gratulálok.Marcsi
Nagyon jól hangzik.Jöhet egy adag.