Jugó krémes
Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrom és két lapot nyújtok belőle.
2. Az első lapot kisütöm, majd a másodikat a tepsibe helyezem.
3. A tölteléket összekeverem amihez a felvert tojásfehérjét és a diós masszát hozzákevertem.
4. Ezt a tölteléket a lapra simítom és 180 fokos sütőbe megsütöm. Amíg sül elkészítem a krémet.
5. A pudingot a cukorral felfőzöm.
6. A tejszínt habbá verem.
7. A már nem forró, kihűlt pudingba a tejszínhab felét belekeverem és a már kisült és kihűlt tésztára kenem.
8. A megmaradt tejszínhabot a krém tetejére teszem.
9. A tetejét porcukorral megszórom.
10. Egy-két óra dermedés után szeletelhető.
Jugó krémes recepthez fűződő történet, jótanács
Mivel a tészta kisülés után kemény lesz, ezért én még melegen bevagdostam a tetejét, hogy majd szeletelésnél ne törjön meg.
Gratulálok!Azonnal beleharapnék! :)))
Marika gratulálok:)
Nagyon guszta:)
Jól néz ki, ki fogom próbálni :)
Nagyon finom sütemény.