Húsleves a baromfiudvarból

Húsleves a baromfiudvarból recept
Hozzávalók
•  ½ kg libanyak
•  ½ kg pulykanyak
•  ½ kg pecsenyekacsa szárnytő
•  1 kg csirkemellcsont
•  4 szál sárgarépa
•  3 szál fehérrépa (gyökér)
•  1 kis fej zeller
•  zellerzöld
•  1 kis fej karalábé
•  1/4 fej kelkáposzta
•  1 db paprika
•  1 db paradicsom
•  1 db burgonya
•  1 nagyobb fej vöröshagyma megmosva (héjastól)
•  1 gerezd fokhagyma
• 
•  egész bors
•  sáfrány vagy sáfrányos szeklice (elhagyható)
•  csipet gyömbér
•  csipet szerecsendió-virág
•  ételízesítő
•  petrezselyemzöld

Elkészítés módja

1. A zöldségeket megtisztítjuk.

2. A csontokat leforrázzuk, leöblítjük.

3. A csontokat, nyakakat és szárnytövet hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt, lehabozzuk.

4. Beletesszük a paprikát, paradicsomot, sót, borsot, hagymákat, ételízesítőt és kis lángon legalább egy órát főzzük.

5. Beletesszük a zöldségeket és készre főzzük.

6. A levest kb. fél órát pihenni hagyjuk, majd átszűrjük.

7. A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

A leírásban szereplő Húsleves a baromfiudvarból recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (húsleves, leves) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Húsleves a baromfiudvarból recept - 2 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #7392 2013. 09. 07. 22:25 Válasz

    Csatlakozom:)

  2. zsuzsa56
    zsuzsa56 #7377 2013. 09. 07. 19:25 Válasz

    Nagyon finom leves!Gusztusos,és képek is.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemell recept
Még több csirkemell recept

Húsleves a baromfiudvarból recept - 2 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #7392 2013. 09. 07. 22:25 Válasz

    Csatlakozom:)

  2. zsuzsa56
    zsuzsa56 #7377 2013. 09. 07. 19:25 Válasz

    Nagyon finom leves!Gusztusos,és képek is.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.