Illatos borleves

Elkészítés módja
1. A bort a citrom levével, a fahéjjal és a szegfűszeggel fűszerezve fölforraljuk. Közben a tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, és a forró bort állandóan kevergetve, lassan rászűrjük.
2. A tűzre visszarakva, felforraljuk, közben habverővel kevergetjük. Addig főzzük, amíg kissé be nem sűrűsödik.
3. Tálaláskor csészékbe merjük, tetejét a habbal díszítjük, végül a fahéjjal meghintjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.